Een onderhoudsbeurt aan uw auto in Schiedam 

 

Heeft u een fijne auto waar u prettig mee kunt rijden? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft. We raden u dan aan om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren. Als u dit bij een professioneel bedrijf laat doen, dan is de kans op mankementen aan uw auto gelijk een stuk kleiner. Bij De Wolf Carcenter bent u aan het juiste adres voor een onderhoudsbeurt in Schiedam. We hebben professionals klaarstaan die graag bekijken hoe ze ervoor zorgen dat uw auto als een zonnetje blijft rijden. Onze mensen weten wel raad met auto’s van alle merken.

 

Een auto onderhoudsbeurt in Schiedam laten uitvoeren

Voor een onderhoudsbeurt aan uw auto in Schiedam neemt u vandaag nog contact op met De Wolf Carcenter. We hebben professionals klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal nagekeken moet worden aan uw auto. Als u er zeker van wilt zijn dat u zonder problemen kunt blijven rijden, dan is het ook goed om dit onderhoud uit te laten voeren. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, een gezegde dat ook zeker opgaat als op auto’s aankomt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. U kunt natuurlijk ook altijd uw vragen aan ons stellen op dit gebied.

Meer weten over een onderhoudsbeurt aan uw auto in Schiedam?

Indien u meer wilt weten over een auto onderhoudsbeurt in Schiedam, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om al uw vragen op dit gebied te beantwoorden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in perfecte conditie verkeerd. Niet alleen komt u dan niet voor onaangename verrassingen te staan, u verkleint ook de kans dat u op een dag een grote, dure reparatie aan uw auto uit moet laten voeren. Heeft u vragen over een onderhoudsbeurt aan uw auto in Schiedam, of wilt u hier een afspraak voor maken? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam