Een kleine beurt in Schiedam laten uitvoeren 

 

Als autobezitter wilt u graag dat u altijd zonder problemen kunt rijden. Niets is zo vervelend als onderweg zijn met uw auto en dan opeens met panne te komen staan. Gelukkig is hier altijd iets aan te doen. Een kleine beurt aan uw auto zorgt ervoor dat eventuele problemen onderkend worden, of dat een mankement snel verholpen wordt. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden op het gebied van een kleine beurt in Schiedam. Bij De Wolf Carcenter staan we klaar om uw auto goed na te kijken, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw auto opeens niet goed meer functioneert.

 

Een kleine beurt voor uw auto in Schiedam

Bij De Wolf Carcenter werken professionals met vele jaren ervaring. We hebben door de jaren heen een groot aantal auto’s onder handen gehad en hebben hierdoor veel kennis en ervaring opgedaan. Deze zetten we graag in om ervoor te zorgen dat uw auto als een zonnetje blijft rijden. Bij een kleine auto beurt in Schiedam checken we uw auto op tientallen verschillende punten. U kunt daarbij denken aan de verlichting, de remmen en de bandenspanning. Ook wordt de olie ververst en kijken we of er slijtage is aan uw auto. Mocht er een probleem zijn met de auto, dan zullen we dit snel voor u verhelpen.

Een kleine auto beurt in Schiedam inplannen

Een kleine beurt aan uw auto in Schiedam voeren we graag voor u uit. Ons professionele team is al meer dan tien jaar werkzaam op het gebied van het uitvoeren van reparaties en het onderhouden van auto’s. Wilt u hier meer over weten, of een afspraak maken voor een kleine beurt? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. We bekijken dan samen met u wanneer de kleine beurt u het beste uitkomt.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam