Het keuringsstation voor Schiedam en omstreken 

 

Bij De Wolf Carcenter bent u aan het juiste adres voor alle diensten die u van een goede autogarage verwacht. We zorgen voor onderhoud aan uw wagen, repareren mankementen en voeren ook een grondige APK-keuring uit. We hebben bij ons keuringsstation in Schiedam door de jaren heen al heel wat verschillende auto’s gekeurd. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in perfecte staat verkeert. U wilt toch graag dat uw auto lang meegaat, dan is het goed uw auto regelmatig na te laten kijken. Wij helpen u zo lang mogelijk te genieten van uw auto.

 

Het APK-keuringsstation voor Schiedam

Een APK-keuring is een belangrijk moment. Er wordt dan gekeken of alles aan uw auto nog in orde is. Dit is van groot belang, aangezien een mankement aan uw auto voor grote problemen kan zorgen. U zit er toch niet op te wachten dat u ver van huis opeens met een auto zit die het niet meer doet. Daar komt dan bij dat een auto met een mankement voor gevaarlijke situaties op de weg kan zorgen. Bij ons keuringsstation voor APK in Schiedam checken we of uw auto helemaal in orde is. Mocht er iets mis zijn met uw auto, dan kunnen wij dit probleem snel voor u verhelpen.

Meer weten over ons keuringsstation voor APK in Schiedam?

Indien u vragen heeft over ons keuringsstation in Schiedam, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Bel of mail ons ook als u een afspraak wilt maken voor een grondige, professionele en betrouwbare keuring. Wij staan er om bekend altijd eerlijk te werk te gaan bij het keuren van de auto’s in onze garage. We doen dit ook snel, zodat u uw auto nooit lang kwijt bent voor de keuring. Na afloop geven wij u dan een grondig rapport over de staat van uw auto.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam