Een grote beurt aan uw auto in Schiedam 

 

Is uw auto toe aan een grote beurt? Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto altijd piekfijn in orde is. Per slot van rekening zou het zomaar kunnen dat u opeens ergens stil komt te staan en dat u niet meer verder kunt. Een vervelend probleem, dat verholpen kan worden als u regelmatig onderhoud aan uw auto laat plegen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een grote beurt in Schiedam te laten uitvoeren aan uw auto. Hiervoor neemt u gewoon even contact op met De Wolf Carcenter. We hebben vele jaren ervaring met het onderhouden van auto’s en gaan ook graag met uw voertuig aan de slag, ongeacht welk merk uw auto is.

 

Wilt u een grote beurt aan uw auto in Schiedam laten uitvoeren?

Voor een grote auto beurt in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres. Als wij een grote beurt uitvoeren in Schiedam, dan gaan we hierbij grondig te werk. Een aantal van de zaken die we op ons nemen zijn bijvoorbeeld het reinigen van de airco, afstellen van de klepspeling en het verversen van de remvloeistof. Een grote beurt laten uitvoeren is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw auto perfect blijft rijden. U bent altijd welkom om een afspraak met ons te maken voor een grote auto beurt in Schiedam.

Maak een afspraak voor een grote beurt aan uw auto in Schiedam

U bent bij De Wolf Carcenter aan het juiste adres voor een grote auto beurt in Schiedam. We hebben vele jaren ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s en weten precies waar op gelet moet worden bij het in perfecte staat houden van uw auto. We hebben ervaring met een groot aantal verschillende merken en weten ook met uw auto wel raad. We raden een grote beurt altijd aan, om zo uw auto goed en soepel te laten rijden en ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met uw vragen, of voor het maken van een afspraak.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam