Een camper repareren in Schiedam 

 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een camper reparatie in Schiedam? Dan bent u bij De Wolf Carcenter altijd aan het juiste adres. We zorgen er graag voor dat u altijd veilig in uw camper rond kunt blijven rijden. Maak een afspraak met ons voor een APK, of om een reparatie uit te laten voeren. Als wij een camper repareren in Schiedam, dan gaan we hier altijd grondig mee te werk. U bent daarnaast bij ons ook aan het juiste adres voor nieuwe banden, het laten checken van de airconditioning in uw camper en regulier onderhoud.

 

Het camper reparatiebedrijf van Schiedam

Bij het repareren van een camper komt veel specialistische kennis om de hoek kijken. Het is dan ook belangrijk om dit te laten uitvoeren door een specialist op dit gebied. Iemand met veel ervaring met campers, die weet waar de hete hangijzers zitten. U heeft een camper gekocht om lekker mee rond te kunnen rijden en te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Dan wilt u toch ook dat die camper helemaal veilig is en dat u er niet opeens ergens ver van huis mee stil komt te staan? Als u ons uw camper laat nakijken, dan hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.

Wilt u uw camper laten repareren in Schiedam?

Maak vandaag nog een afspraak met ons voor een camper reparatie in Schiedam. We staan klaar om u te helpen met het repareren van uw camper. Uiteraard is voorkomen altijd beter dan genezen, u kunt zodoende ook bij ons langskomen om onderhoud aan uw camper te laten plegen, of deze APK te laten keuren. De Wolf Carcenter is een bedrijf waar mensen werken die jarenlange ervaring hebben met onderhoud en reparatie van campers, maar ook auto’s en bussen.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam