Het bus reparatiebedrijf voor Schiedam 

 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van onderhoud aan bussen? Voor een bus reparatie in Schiedam kunt u altijd even een kijkje komen nemen bij De Wolf Carcenter. We hebben ervaren professionals klaarstaan die graag bekijken wat er scheelt aan uw bus en die ervoor zorgen dat al uw problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Als wij een bus repareren in Schiedam, dan kunt u er op rekenen dat deze weer als een zonnetje gaat rijden. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud aan uw bus, nieuwe banden onder uw bus of onderhoud en reparatie van uw auto of camper.

 

Een bus repareren in Schiedam

Het repareren van een bus is een specialistisch karwei. Niet elke garage is hiertoe uitgerust en niet iedere monteur heeft ook genoeg kennis van bussen om dit goed te kunnen doen. Bij ons bus reparatiebedrijf in Schiedam hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. We hebben namelijk veel ervaring met het repareren van bussen en gaan hiermee ook graag met u aan de slag. Ons bus reparatiebedrijf in Schiedam heeft alle kennis in huis die er nodig is om uw bus in perfecte staat te houden. Belangrijk: wij zorgen ervoor dat zowel u als de passagiers van uw bus altijd veilig zijn.

Meer weten over ons bus reparatiebedrijf in Schiedam?

Indien u meer wilt weten over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om al uw vragen op dit gebied te beantwoorden, maar ook om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden door te nemen. Maak een afspraak met ons om een bus reparatie in Schiedam uit te laten voeren. Als wij een bus repareren in Schiedam, dan gaan we hierbij goed en grondig te werk.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam