De bandenservice voor Schiedam

 

Heeft u nieuwe banden nodig voor uw auto? Of wilt u in de winter graag op winterbanden rijden? Wat uw verzoek ook is op het gebied van banden, bij De Wolf Carcenter bent u altijd aan het juiste adres. We zijn de specialisten op het gebied van bandenservice in Schiedam. We checken voor u of uw banden nog helemaal in orde zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan zorgen wij ervoor dat er nieuwe banden onder uw auto komen. De banden zijn een belangrijk onderdeel van de veiligheid van uw auto. Het is dan ook van essentieel belang om ervoor te zorgen dat hierbij alles helemaal klopt.

Op zoek naar een autobanden service in Schiedam?

Onze service voor autobanden in Schiedam is ongeëvenaard. Onze klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten op dit gebied. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u een vraag heeft op het gebied van uw autobanden. We maken dan een afspraak met u, waarbij we voor u bekijken of uw banden in goede staat verkeren. Er zijn meerdere dingen die er mis kunnen zijn met uw banden. Het profiel kan afgesleten zijn, er kan een beginnend gaatje in uw band zitten, of een van de vele andere potentiële problemen. Wacht dan ook niet te lang als u vermoedt dat er iets niet helemaal in orde is met uw autobanden.

Meer weten over onze autobanden service in Schiedam?

Indien u meer wilt weten over service op het gebied van autobanden in Schiedam, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen met het veilig houden van uw auto. We doen dit niet alleen op het gebied van autobanden, maar ook van alles dat met uw auto te maken heeft. We geven uw auto een kleine of grote beurt, voeren een reparatie uit, plegen onderhoud of doen een APK keuring. Alles om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen de weg op kunt blijven gaan met uw wagen.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam