Uw auto naar een professioneel autobedrijf in Schiedam

 

Wilt u graag dat uw auto altijd in zo goed mogelijke conditie verkeert? Dan is het goed om deze regelmatig langs te brengen bij een betrouwbaar autobedrijf. Hier wordt er namelijk voor gezorgd dat uw auto goed onderhouden wordt, of dat er noodzakelijke reparaties uit worden gevoerd. Voor een goed autobedrijf in Schiedam nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen bij De Wolf Carcenter. We hebben ruim tien jaar ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden aan auto’s van alle verschillende merken. U kunt er dan ook op rekenen dat we ook met grote zorg met uw auto om zullen gaan.

 

Autobedrijven in Schiedam

Er zijn meerdere autobedrijven in Schiedam, waar u met uw auto terecht kunt. Bij ons vindt u de ervaring die nodig is om elke auto perfect te laten rijden. Bij ons vindt u een professioneel team aan mensen die een echte passie voor auto’s hebben. We zorgen voor snelle, grondige en kwalitatieve reparaties aan uw auto. U kunt bij ons ook terecht voor een goede APK-keuring. Aangezien wij direct met groothandels werken kunnen wij onze prijzen voordelig houden. Wilt u hier meer over weten, of gelijk een afspraak maken voor onderhoud of een reparatie? Neem dan even contact met ons op.

Meer weten over ons autobedrijf in Schiedam?

Bij De Wolf Carcenter vindt u mensen die alles van auto’s weten. U wilt toch ook graag dat uw auto goed blijft rijden? Dat u niet onverwacht, ver van huis, stil komt te staan? Wij zorgen hier graag voor. Als wij regelmatig onderhoud aan uw auto uitvoeren, dan voorkomt u op deze manier grote problemen aan uw auto. En we draaien voor geen enkele reparatie onze hand om. We garanderen u de beste service die er bij een autobedrijf in Schiedam te vinden is.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam