Een auto reparatie in Schiedam laten uitvoeren

 

Heeft uw auto een reparatie nodig en bent u hiervoor op zoek naar een erkende specialist? Neem dan contact op met De Wolf Carcenter. We hebben ervaren monteurs klaarstaan die graag uw auto reparatie in Schiedam voor u uitvoeren. Bij ons vindt u een enthousiast team aan ervaren mensen, die meer dan tien jaar werkzaam zijn in de autobranche. Als autoreparatiebedrijf voor Schiedam voeren wij graag een reparatie voor u uit. U mag bij ons rekenen op een kwalitatieve
reparatie, maar we zijn ook in te schakelen voor een grondige APK keuring.

Auto reparatie bedrijven in Schiedam

Er zijn meerdere auto reparatie bedrijven in Schiedam te vinden. Als u een bedrijf zoekt waar uw reparatie wordt uitgevoerd door mensen met een passie voor auto’s, die grondig te werk gaan, dan zit u goed bij De Wolf Carcenter. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als uw auto een reparatie nodig heeft. We bekijken voor u wat er precies scheelt aan uw auto en stellen aan de hand hiervan een offerte op. Als u hiermee akkoord gaat zorgen wij ervoor dat de reparatie snel en goed wordt uitgevoerd. U mag bij ons rekenen op scherpe prijzen. De onderdelen die wij gebruiken bij onze reparaties komen namelijk rechtstreeks van de groothandel, waardoor wij onze tarieven lager kunnen houden.

Meer weten over een auto reparatie in Schiedam?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een reparatie aan uw auto. Bij ons kunt u altijd rekenen op eerlijke prijzen en de beste service. We staan klaar voor de reparatie van auto’s van alle merken. We hebben met een groot aantal merken veel ervaring en weten dan ook als geen ander hoe een betreffende reparatie uitgevoerd moet worden.

 

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam