De autogarage voor Schiedam en omstreken

 

Bent u op zoek naar een auto garage in Schiedam waar u er op kunt vertrouwen dat uw auto goed nagekeken wordt? Is er een mankement aan uw auto en wilt u dat dit zo professioneel mogelijk wordt verholpen? Of is het tijd voor de jaarlijkse APK-keuring en wilt u deze laten uitvoeren door kundige mensen? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met De Wolf Carcenter, auto garagebedrijf voor Schiedam en omstreken. We hebben mensen in dienst die jaren ervaring hebben met alle automerken en die elk onderhoud aan uw auto uit kunnen voeren.

Auto garagebedrijven in Schiedam

Er zijn meerdere auto garagebedrijven in Schiedam te vinden. Als u uw auto wilt laten nakijken bij een bedrijf met specialisten op het gebied van alles wat met auto’s te maken heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is goed om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren. Of het hier nu gaat om een kleine beurt of een grote beurt, zo zorgt u ervoor dat er geen onverwachte mankementen aan uw auto kunnen ontstaan. U zit er per slot van rekening niet op te wachten om opeens langs te weg stil te komen staan… Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw auto, dan zorgen wij ervoor dat dit snel en grondig weer wordt verholpen.

Meer weten over onze auto garage in Schiedam?

De Wolf Carcenter bestaat inmiddels meer dan tien jaar. We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare garage waar mensen graag hun auto heen brengen. Onze klanten weten dat hun voertuig bij ons in goede handen is en dat ze zich geen zorgen hoeven te maken of deze nog wel blijft rijden of niet. Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken bij ons? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden of advies te geven.

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam