Laat uw auto APK keuren in Schiedam

 

Wilt u uw met uw auto opgaan voor een APK in Schiedam? Dan nodigen wij u van harte uit om hiervoor langs te komen bij De Wolf Carcenter. We hebben ervaren professionals in huis die graag voor u gaan kijken of alles aan uw wagen klopt. Als wij een APK keuring in Schiedam uitvoeren, dan zien we geen detail over het hoofd. U kunt er bij ons dan ook op rekenen dat uw auto een grondige, eerlijke keuring krijgt. Mocht er bij de keuring blijken dat er iets niet helemaal
in orde is, dan zorgen wij er graag voor dat dit wordt gerepareerd. Uiteraard bij ons altijd tegen scherpe tarieven.

 

APK keuren in Schiedam

Een APK keuring is een belangrijk moment. Er wordt dan gekeken of uw auto nog helemaal in orde is. Dit is belangrijk voor u, want u wilt natuurlijk niet als u ver van huis bent stil komen te staan. Maar het is ook belangrijk voor andere weggebruikers, die er vanuit moeten kunnen gaan dat elke auto die op de weg rijdt helemaal veilig is. We raden u dan ook aan om voor APK in Schiedam bij ons langs te komen. Onze garage bestaat al meer dan tien jaar en we hebben in die tijd vele auto’s gekeurd. We weten precies wat er bij komt kijken om uw auto in perfecte conditie te houden, of deze daarin weer terug te brengen.

De APK keuring voor Schiedam

Als wij een auto APK keuren in Schiedam, dan gaan we hierbij altijd grondig te werk. Dat is wat u ook verwacht van een gecertificeerde BOVAG garage. U wilt er op kunnen vertrouwen dat u veilig in uw auto rond kunt rijden en dat u dit ook nog vele jaren kunt blijven doen. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een grote of kleine beurt voor uw auto, of om een mankement te laten repareren. Nieuwe banden nodig? Ook daar zorgen wij graag voor. U kunt altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam