Op zoek naar een BOVAG garage in Schiedam?

 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in perfecte staat is. Natuurlijk is het zo dat een auto naarmate hij ouder wordt wel eens een mankement kan hebben, maar bij een goede garage kan ervoor gezorgd worden dat u nooit last heeft van al te grote problemen. Bij De Wolf Carcenter hebben we mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal mis kan zijn met een auto, maar die er ook voor zorgen dat dit bij u niet voorkomt. En mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met uw auto, dan zorgen wij er snel voor dat dit verholpen wordt.

De BOVAG garage voor Schiedam

U wilt natuurlijk het liefste uw auto brengen naar een garage met BOVAG in Schiedam. De BOVAG garantie staat voor een garage waar vakkennis aanwezig is en waar mensen werken die weten wat ze met uw auto aanmoeten. Wij hebben professionals in dienst die al vele jaren onderhoud en reparaties uitvoeren aan auto’s van alle merken. Neem dan ook eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over ons bedrijf, of als u de contactgegevens van onze garage in Schiedam zoekt. U kunt altijd een afspraak met ons maken voor een kleine of grote beurt, een reparatie of een grondige APK-keuring.

Meer weten over onze BOVAG garage in Schiedam?

Bij onze garage met BOVAG in Schiedam weet u zeker dat uw auto in goede handen is. We hebben door de jaren heen heel wat verschillende modellen onderhouden, mankementen gerepareerd en keuringen uitgevoerd. We doen dit ook graag bij uw auto. Ook als u de airco van uw auto wilt laten nakijken of op zoek bent naar nieuwe banden dragen wij hier zorg voor. Heeft u een bus of camper? Daar weten we bij onze BOVAG garage in Schiedam ook allemaal raad mee!

.

Ontdek onze
passie snelle service voordelige prijzen

De Wolf Carcenter is een energiek Auto garage bedrijf.

Wij zijn een professionele team van auto monteurs en liefhebbers, met meer dan 10 jaar ervaring in de auto branche kunnen we u verzekeren van kwalitatieve reparaties aan uw auto, snelle APK keuring en voordelige prijzen omdat we direct met groothandels werken.

ONZE DIENSTEN

INKOOP & VERKOOP

Altijd auto’s op voorraad, Inkoop of inruil van uw auto.

BANDEN & VELGEN

Bandenservice, nieuwe of gebruikte velgen.

APK & ONDERHOUD

APK keuring of klein of groot auto onderhoud.

REPARATIE

Alle soorten reparaties van uw auto of bestelwagen.

CHIPTUNING

In samenwerking met frst.nl

RAMEN BLINDEREN

Voor meer privacy, zonwering of voor een mooiere uitstraling.

KENTEKENLOKET

Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor het overschrijven van uw kenteken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00-18:00

TELEFOON

010-3038809

Adres

Koolhovenstraat 3
3125 BT Schiedam